Arxiu mensual: desembre de 2015

AVÍS: NOU HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

La Comunitat de Regants informa que, a partir del proper any 2016, el nou horari d’atenció al públic a les oficines serà el següent:

-De dilluns a divendres: de les 8.00 a les 15.00 hores.

-Dijous: de les 8.00 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 19.00 hores.

D’altra banda, us informem també que els propers dies 24 i 31 de desembre les oficines romandran tancades.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes.

Felicitació_2015

AVÍS: TANCAMENT DEL CANAL

La Comunitat de Regants informa que el proper divendres, 4 de desembre, es procedirà al tancament del canal de conducció, amb motiu d’unes obres que s’han de realitzar a l’E.B. de La Pedrera. La durada aproximada serà d’un mes.

La Comunitat de Regants acull una jornada tècnica sobre el canvi climàtic al Delta de l’Ebre

Canvi climàtic al Delta de l’Ebre: gestió de l’aigua i dels sediments” és el títol de la jornada tècnica, organitzada per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), que s’ha celebrat aquest divendres, 4 de desembre, a la seu de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre, a Deltebre.

El canvi climàtic pren una especial rellevància al Delta de l’Ebre i els seus arrossars, un ecosistema ja de per si molt fràgil. Subsidència, pujada del nivell del mar i gasos d’efecte hivernacle esdevenen paraules clau per entendre les causes i els efectes de l’escalfament global.

Des de l’IRTA, s’estan duent a terme diversos projectes pilot i de recerca amb l’objectiu d’aportar mesures d’adaptació i mitigació al canvi climàtic al Delta de l’Ebre. La Comunitat de Regants participa en algun d’aquests, com el Projecte Life EBRO-ADMICLIM.

Jornada tècnica_canvi climàticNotícies relacionades:

- “El canvi climàtic reduirà la collita d’arròs un 40% el 2100 si no s’actua” (Diari de Tarragona)