Arxiu mensual: novembre de 2017

Ajut per a la millora del control i gestió de cabals de la xarxa principal de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre

Aquesta ha estat la primera campanya de reg en què han funcionat els aforadors instal·lats a la xarxa de reg principal de la Comunitat. Es tracta de quatre cabalímetres, interconnectats entre ells amb fibra òptica i connectats amb la seu de la Comunitat de Regants amb xarxa wifi, que han permès millorar el control i la gestió de les sèquies principals.

Per a l’execució d’aquest projecte, la Comunitat de Regants va presentar una sol·licitud d’ajut per a la millora i modernització de les xarxes de regadius a l’empara de l’Ordre ARP/270/2015, de 5 d’agost, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Aquesta actuació està cofinançada amb el 43% del FEADER.

Operació: Modernització de regadius

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020, cofinançada per:

Logo UE-DARP

Per a més informació, podeu consultar l’espai web de la Comissió Europea dedicat a desenvolupament rural: http://ec.europa.eu/agriculture/index_es

Invitació a la presentació del llibre sobre la problemàtica del riu Ebre en el seu tram final

La Comunitat de Regants convida a tots els comuners, i públic en general, a l’acte de presentació del llibre “Problemática del río Ebro en su tramo final. Informe acerca de los efectos sobre el área jurisdicciopnal de la Comunidad de Regantes – Sindicat Agrícola del Ebro”, de Josep Mª Franquet, Miquel Albacar i Felipe Tallada. Es celebrarà el proper dimecres, 15 de novembre, a les 18.30 h. a la seu de Deltebre.

Portada llibre

Per ampliar la informació, cliqueu aquí.

També podeu descarregar-vos la invitació a l’acte clicant aquí.