Exterior

La Comunitat de Regants treu a concurs l’explotació del servei d’ús turístic de la casella de Mas d’Avall

Dos anys després de la posada en funcionament de la casella del Mas d’Avall com a habitatge d’ús turístic, la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre treu a concurs, novament, l’explotació del servei.

Amb una capacitat per a 16-20 persones, la casella es pot llogar com a casa sencera per a vacances, celebracions, reunions i trobades amb familiars i/o amics en un entorn privilegiat com és el Delta de l’Ebre. La casella està totalment equipada amb electrodomèstics i estris de cuina (olles, paelles, coberteria, vaixella, auxiliars), llits, llençols, tovalloles, barbacoa i bugaderia amb rentadora i planxa.

Si esteu interessats en participar en el concurs, trobareu el plec de bases i documentació de la casella tal com plànols, fotografies, descripció i emplaçament clicant aquí. Podeu presentar la vostra oferta el dia 15 de febrer.