Normativa SEPA

Amb l’objectiu de donar compliment a la normativa europea SEPA (Zona Única de Pagaments en Euros), la Comunitat necessita l’autorització expressa dels comuners per poder carregar-los els rebuts als seus comptes.

Per aquest motiu, el passat mes de febrer, juntament amb la circular de la derrama, es va enviar per correu postal una ordre de domiciliació que, un cop cumplimentada i signada pel pagador del rebut, cal que sigui retornada a les oficines de la Comunitat, tant de Tortosa com de Deltebre, bé personalment o bé per correu postal.

Cal comprovar que a l’espai destinat al compte hi figuri el codi adicional al número que s’hi ha incorporat (IBAN), una dada que es pot obtenir en els extractes i altres comunicacions de les entitats financeres, la qual està disponible igualment en les aplicacions de banca electrònica d’aquestes.

Si no vàreu rebre aquesta circular, podeu descarregar-vos el full de la normativa SEPA clicant aquí, o bé podeu dirigir-vos a les oficines de la Comunitat, on us resoldran qualsevol dubte i on també tenen fulls a la vostra disposició en cas de necessitar-los.