NOTA DE PREMSA: Es reactiven els revestiments amb obres a les sèquies Vergez i Llebret

Després de cinc anys, la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre tornarà a beneficiar-se d’obres de modernització de la seva infraestructura hidràulica i aquest 2015 s’iniciarà l’execució dels revestiments de dos trams de les sèquies Vergez i Llebret, amb una inversió total d’1,6 milions d’euros. Els projectes són fruït de les negociacions que ha mantingut la Junta de Govern amb la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) de les quals es va informar els comuners en l’última Junta General Ordinària de la Comunitat de Regants, celebrada el passat 28 de març.

En la mateixa Junta General, la Comunitat de Regants va aprovar la liquidació del pressupost de l’exercici 2014, amb un resultat positiu de 73.756,00 € que s’aplicarà a compensar resultats negatius d’exercicis anteriors. Com és habitual, durant l’exposició d’aquest punt, es va informar de l’estat del refinançament del deute anterior amb entitats de crèdit. En vuit anys, s’han amortitzat 4,3 dels 6,3 milions d’euros del dèficit de data 31/12/2005. Per al refinançament d’aquest deute anterior es destinen 6,5 € de la derrama, que aquest 2015 és de 45,00 €/jornal.

150328_Junta GeneralPodeu llegir la nota de premsa completa clicant aquí.

Notícies relacionades:

-Reprenen les obres de revestiment dels canals del Delta de l’Ebre (Diari de Tarragona)

-Els regants de l’Esquerra de l’Ebre aconsegueixen que CHE i ACA reactivin les obres de millora dels canals (La Marfanta)