Canal de denúncies

En compliment de la Llei 2/2023, del 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, la COMUNITAT DE REGANTS SINDICAT AGRÍCOLA DE L´EBRE posa a la seva disposició el Canal de Denúncies.

Es tracta d’un canal de comunicació ciutadana totalment segur i confidencial amb l’objectiu d’informar o denunciar, amb la possibilitat de fer-ho anònimament, males pràctiques dutes a terme per aquesta corporació que infringeixen els principis ètics i possibles casos de frau, corrupció o conflictes d´interessos.

Les comunicacions es poden fer amb dades identificatives o de forma anònima. Si preferiu l’anonimat, és important que la persona que interposa la denúncia guardi el codi d’accés que es genera, aquest serà imprescindible per poder fer el seguiment posterior de la tramitació.

El canal de denúncies garanteix la confidencialitat absoluta en la tramitació de la denúncia per evitar possibles represàlies, discriminació o qualsevol altra
conseqüència professional, personal o efecte negatiu derivat de la notificació formulada.

Informació pràctica del canal de denúncies

Accedeix al Canal de denúncies